CHP Dilencilere Umut Bağladı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bulunan Emirgan parkı çevresinde çöp konteynırlarını dolaşarak, sırtında taşıdığı çöp poşetindeki ekmekleri...

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bulunan Emirgan parkı çevresinde çöp konteynırlarını dolaşarak, sırtında taşıdığı çöp poşetindeki  ekmekleri yiyormuş gibi yaparak dilenen kadının oyunu, çevredeki vatandaşlar tarafından bozuldu. Cadde üzerinde birçok noktadaki çöp konteynırlarının yanında  durarak yanında taşıdığı çöp poşetinde bulunanları çöpten toplayıp yiyormuş gibi yapan kadın, çevredeki vatandaşlardan kendisine yardım etmesini bekledi.
Yoldan geçen bir vatandaş ise, farklı noktalarda gördüğü kadının yanına giderek duygu sömürüsü yapmaması konusunda uyarıda bulundu. Kendisinin görüntülendiğini anlayan kadın, çöp poşetindeki bardağı fırlattı. Kadın daha sonra yanında getirdiği çöp poşetindeki yiyecekleri alarak gözden kayboldu.
 
ACIYIP DÜRÜM YAPDIRDILAR AMA YEMEDİ
 Kadının duygu sömürüsünü anlayarak onu uyaran kişi, "Burada az önce acıyarak yanına geldiğimiz dilenci, yoldan geçen bir kişi yardım amaçlı iki dürüm yaptırarak verdi. Ancak dilenci dürümleri yemedi. Bu dilenci sadece önündeki çöpleri karıştırıyor kendisini yardıma muhtaçmış gibi göstererek duygu sömürüsü yaparak, gerçekten bu tür insanlar yardıma ihtiyacı olan insanlara engel olmaktadır"
 
İLERDE UYARDIM BURAYA GELDİ
 "Ben birkaç kere böyle kişilere denk geldim" diyen vatandaş, "İnsanların duygularıyla oynuyorlar. Ben yukarıda kendisini uyardım 'Niye bunu yiyorsunuz, sana iki tane dürüm verdiler onu neden yemiyorsun' dedim. Oradan ayrılarak buraya geldi. Ben de takip ettim. Oradan topladığı torbasını başka bir yerde yeniden açtı. Biz burada insanlarımızı uyarıyoruz. Kesinlikle bu tür dilencilere inanmasınlar" diye konuştu.
 
CHP KAYSERİ İL BAŞKAN YARDIMCISI NİYAZİ ÜNALMIŞ GECTİĞİMİZ GÜNLERDE “YENİ MODA DİLENCİLERİ” GÜNDEME GETİRMİŞTİ!
Ünalmış; “Ekonomi Uçuyor Diyenler Bakın Burası Kayseri” 
“Esnafın kan ağladığı, her gün birer birer hacze uğradığı, pandemi bahane edilerek kapanan iş yerlerinde işsiz kalan vatandaşın çaresiz kaldığı, intihar vakalarının her geçen gün arttığı, ülkemizde ve özellikle Kayseri’de; ekonomi uçuyor diye yalanlarla milletin aklıyla dalga geçen, ne hikmetse pandeminin kendilerine (kongrelerine) uğramadığı, hala gemiciklerini bir şekilde yürüten iktidar ve avaneleri bu videoya iyi bakın. Burası Kayseri ili Kocasinan ilçesi Fuzuli Caddesi. Yaşlı bir teyzemiz çaresiz ve çöpten yiyecek topluyor. Sorunları çözemiyorsunuz, vatandaşa çare olamıyorsunuz, bari milletin aklıyla dalga geçmeyin. Kayseri’de ve ülkede insanlar zor durumda bu gerçeği görün ve bu duruma uygun hareket edin.” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler