CHP'de Deprem

CHP'de istifa depremi sürüyor...

İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel'in istifasıyla sarsılan CHP'de son olarak Denizli Milletvekili Teoman Sancar da istifa etmişti.

Vekillerin yanında il ve ilçe teşkilatlarında da istifaların ardı arkası kesilmiyor.

320 KİŞİ DAHA İSTİFA ETTİ

Bolu ve İzmir teşkilatlarıdan sonra Sakarya’da da istifalar yaşanıyor.

Sakarya teşkilatında 320 kişi partiden istifa kararı aldı.

İstifa eden partililerin diğer illerde olduğu gibi Muharrem İnce’nin kuracağı yeni partiye katılacağı belirtildi.

"İNCE İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan eski CHP Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş, 19 yıldır üyesi olduğu partiden dün itibari ile istifa ettiğini açıkladı.

Partileşme kararı alan Muharrem İnce ile görüşme içerisinde olduklarını belirten Kurtuluş, bu süreçte diğer arkadaşlarıyla birlikte ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını dile getirdi.

 

 

CHP de istifa dalgası büyüyor #1

"ŞARKI DİNLEMEK DEĞİL ŞARKI SÖYLEMEK İSTİYORUZ"

Fatma Kurtuluş, “Söylemek istediğim, insanların düşünmesini istediğim şudur; bana 19 yıllık bir aktif siyaset geçmişini, emeği, yaşanmışlığı kenarı koyarak sıfırdan başlamayı göze aldıran nedir? Bizler neden sıfırdan başlamayı göze alıyoruz? İstifa eden yüzlerce insana bunu düşündüren, yaptıran nedir? İnsanlar en azından bir kere kendine bunu sormalı. Bizler diyoruz ki; iktidar olmak istemeyen bir yönetimin parti içindeki kör dövüşüne ortak olmak bununla zaman kaybetmek istemiyoruz. Biz şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyoruz. Bir gün CHP Genel Sekreteri Recep Peker bir parti evrakına ‘partim’ sözünü yazan Atatürk’e neden CHP yazmadığını sorar. Bence aldığı cevap günümüze ışık tutacaktır. Atatürk’ün cevabı 'Ne bileyim sonuna kadar CHP’nin benim partim olarak kalacağını' olmuştur. İşte tam da bu noktada olduğumuzu hissediyoruz, görüyoruz” dedi.

Etiketler : ,,

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler