Büyükkılıç “Şehri Sevmede Kimseyle Kendimi Mukayese Etmem

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, son günlerde hem partisi içerisinde bazı çevrelerin, hem de muhalefettin hedefine maruz kaldı.

Talas ilçesine Reşadiye Mahallesi’nde bulunan 221 villa parseli tartışmalarının ardından okların çevrildiği ve özellikle Belediyede söz konusu saldırı ve yıpratıcı iddialarla gündeme gelen, uzun yıllardır siyasetin içerisinde farklı  görevler edinen bu görevlerde başarılı ve çalışkanlıgından dolayı  atam karınca lakabı ile anılan hizmet ve dava adamı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç "Bt12Tv" youtube kanalının konuğu olup, açıklamarda bulundu.

Büyükkılic" Bir başkasını kötüleyerek, bir başkasının omuzlarına basarak yükselme kaygım olmadı” dedi ve sözlerine şöyle devam etti.

"Eski Başbakan, Milli Görüş Lideri merhum Necmettin Erbakan ve milli görüş çizgisinin hayatımın dönüm noktası oldu. Geleceğe yönelik, hiçbir kaygım beklentim olmadı. Kimseyi düşman olarak görmedim.  Şehri sevmede kimseyle kendimi mukayese etmem. Kayseri sevdalısıyız. Hayatımın hiçbir döneminde bir başkasını kötüleyerek, bir başkasının omuzlarına basarak yükselme kaygım hiçbir zaman olmadı.  Geleceğe yönelik, hiçbir kaygım, beklentim olmadı. Hep üzerime düşeni yaptım. Kimseyi düşman olarak görmedim. Benimle ilgili olumsuz düşünce içerisinde olanları da onlar beni tanımıyorlar anlayışı içerisinde hareket etti. Böyle baktım. Biz saklı gizli bir iş yapmayız” diye konuştu.

Hayatının dönüm noktaları konusunda da açıklama yapan Büyükkılıç, “Hayatınım dönüm noktaları ile ilgili de Erbakan Hoca önemli bir isim. Milli görüş çizgisindeyiz. Necip Fazıl ve benzerleri de yine bizi etkileyen isimler arasındadır” dedi.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler