Bir anne, çocuğunun sınıfında asılı olan sözde LGBT bayrağını çöpe attı

Batı toplumu, karanlık ağların ve örgütlerin fonladığı nesli bozmaya yönelik sapkın LGBT dayatmasına karşı bireysel direnişe geçti. Amerika Birleşik Devletleri'nde bir anne, çocuğunun sınıfında ABD haritasının üzerinde asılı olan LGBT simgesini içeren bez parçasını çöpe attı.

Batı toplumu, karanlık ağların ve örgütlerin fonladığı nesli bozmaya yönelik sapkın LGBT dayatmasına karşı bireysel direnişe geçti. Amerika Birleşik Devletleri'nde bir anne, çocuğunun sınıfında ABD haritasının üzerinde asılı olan LGBT simgesini içeren bez parçasını çöpe attı.

ÇOCUĞUMA BUNLARI DAYATAMAZSINIZ"

Ardından öğretmene çıkışarak, "Çocuğuma bunları dayatamazsınız. Burası bir okul..." sözleriyle tepkisini sert bir biçimde dile getirdi.

Bez parçasını çöpten almaya çalışan öğretmen, "Şimdi güvenliği arıyorum" diyerek sapkınlığa karşı çıkan veliye karşı koymaya çalışsa da başarılı olamadı. O anlar sınıftaki bir öğrenci tarafından kayda alındı.

"TANRI BAŞLANGIÇTA İKİ CİNSİYET YARATTI: ERKEK VE KADIN"

Geçtiğimiz gün de Washington DC'de düzenlenen Amerika İçin Endişeli Kadınlar 2023 zirvesinin açılışında konuşan 2024 Cumhuriyetçi başkan adayı ve eski ABD Başkanı Donald Trump, "Toplumsal cinsiyet (gender) ideolojisinin toksik zehrini yenmek ve başlangıçta Tanrı'nın erkek ve kadın olmak üzere yalnızca iki cinsiyet yarattığı gerçeğini hatırlatmak için eylem yapacağım. Bunu söylemek doğru mu?" ifadelerini kullandı.

"ZEHİRLİ TOPLUMSAL CİNSİYET İDEOLOJİSİNİ..."

Erkek ve kadın dışında üçüncü cinsiyeti reddeden Trump, "Zehirli toplumsal cinsiyet ideolojisini bertaraf etmek üzere tarihi bir adım atacağım." sözlerini kaydetti.

kaynak haber7

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler