Bina Girişinde Türk Bayrağını Selamlayan 8 Yaşındaki Judocu

“Bina girişinde Türk Bayrağını selamlayan 8 yaşındaki Judocu” haberiyle...

SPORCUMUZLA GURUR DUYDUK
“Bina girişinde Türk Bayrağını selamlayan 8 yaşındaki Judocu” haberiyle gündem olan Hikmet Spor Kulübü’nün  Judo sporcusu Ahmet Yasin BİBERCİ, başta kulübümüz olmak üzere tüm spor camiasını gururlandırmıştır.
Konuyla ilgili açıklama yapan Hikmet Spor Kulübü yetkilisi Furkan BODUR, “Kayseri İlim Yayma Cemiyeti bünyesinde kurulmuş olan Kayseri’nin en köklü spor kulüplerinden biri olan Hikmet Gençlik ve Spor Kulübü, her yaştan çocuk ve gençlerin sadece bedensel ve zihinsel gelişimleri değil aynı zamanda milli ve manevi değerlerine de önemli katkılar sağlayan bir kulüp olmuştur.
Sporcumuz Ahmet Yasin’in gündem olan videosunu ilk gördüğümüzde tüylerimiz diken diken oldu, gözlerimiz doldu, kendisiyle gurur duyduk. Sporun bedensel gelişimden ibaret olmadığını, karakter gelişimine de ne derece katkılar sağladığını canlı bir şekilde görmüş olduk.
Sporun toplumsal gelişim ve dönüşümün önemli bir anahtarı olduğu düşüncesinden yola çıkarak bir yandan sporcularımızın karakter ve ahlaki gelişimine yoğunlaşırken diğer yandan da uluslararası müsabakalarda ülke bayrağımızı en yukarıya çektirecek ve istiklal marşını her platformda gururla dinletecek Judocu milli sporcular yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. 27 yıllık bir tecrübeye sahip kulübümüzde 14 farklı spor branşında yaklaşık 700 sporcuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. 
Kulübümüzün sporcu fabrikasına dönüşmesinde başrol oynayan İlim yayma Cemiyeti’ne ve Judo branşında sporcularımız için emek veren antrenörlerimiz Ahmet KOPARAN, Zelim Shidov ve Mert ERCİYES’e de teşekkürü bir borç biliyoruz.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler