Beytülmakdis Kudüs Bilincini Aşılayama Devam Ediyor

Beytülmakdis Derneği, yarının inisiyatif sahibi gençlerine okullarda Kudüs bilinci aşılamaya devam ediyor.
Beytülmakdis Derneği'nin misafir edildiği, Kayseri Şehit Cennet Yiğit Anadolu İmam Hatip  Okulunda Müdür Muhittin Aydoğan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Kudüs Konulu sunum da Beytülmakdis Derneği Yönetim Kurulu üyelerinden Şair-Eğitmen Gülay Kayısı “Kudüs Bizim Neyimiz Olur?" başlıklı konuşma yaptı.
Kudüs’ü savunmanın aslında Anadolu’yu savunmak olduğuna dikkat çeken Gülay Kayısı, sunumda eğitimi ve çalışkanlığı kendisine hedef koymuş, ahlaklı, ilim ehli ve mücadeleci gençlerle Kudüs’ün ve Anadolu’nun savunabileceği vurgusunu yaptı.
"Nerede bir karanlık  varsa oranın  aydınlık kandilleri sizler olacaksınız" diyen Gülay Kayısı, "Olacağınızın en iyisi olup bu çağı yaşarken geçmişi  unutmadan geleceğe  yönelip, heyecan,hedef ve vazifeler de bende varım diyen insanlığın derdi ile dertlenen,inancınız-teslimiyetiniz,samimiyetiniz-ciddiyetiniz,kaliteniz-şahsiyetiniz,istikametinizin farkında olmalısınız" diye konuştu.
Filistin ile ilgili tarihi, dini ve milli bağlarımız anlatılırken Kayısı’nın kendisine ait okuduğu şiirle duygu dolu anlar yaşandı. 
 

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler