Beytülmakdis Derneği Altınoluk İmam Hatip Ortaokulu'nda seminer verdi.

Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, öğrencilere Kudüs bilinci ve sevgisi kazandırmak için yapmış olduğu çalışmalar kapsamında bugün, Altınoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde seminer düzenledi.

        Beytülmakdis Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, öğrencilere Kudüs bilinci ve sevgisi kazandırmak için yapmış olduğu çalışmalar kapsamında bugün, Altınoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde seminer düzenledi. Eğitimci Ahmet Avanlıer’in güzel sunumu ile yapılan seminerler tüm hızıyla devam ederken seminer programları dışında faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Yaz döneminde gençlerimize Kudüs seminerleri veren Beytülmakdis Derneği, Kudüs Madalyası, bileklikler hediye etmenin yanında, bu hediyelere Kudüs ve Mescid-i Aksa fotoğraflı Yap-Boz ilave etmek suretiyle, Kudüs bilinci oluşturma faaliyetlerine devam ediyor.

      Eğitim seminerleri yapılan okullarda ilgi ile karşılanan proğramlar, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından ilgi ile izlendi. Eğitim seminerlerinde gençlerle buluşan Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Av. Ferhat Çakır ve Eğitimci Ahmet Avanlıer, okullarda tarihi ve manevi sorumluluklarının farkında bir nesil yetişmesi için yapılan çalışmaların ilgiyle takip edildiğini belirttiler.

      Kudüs sevdası ve Mescid-i Aksa’nın işgalden kurtulması ve geleceğin Selahaddin Eyyubi’lerinin, Yavuz’larının yetişmesi adına Dernek faaliyetlerinin tüm okullarda devam ettiğini belirten Ahmet Avanlıer, ilköğretim öğrencilerine dağıtılacak yap-boz’lar için hayır severlerin katkılarını beklediklerini belirtti.

     Sizlerde Destek Olarak Daha Fazla Okulda Mescid-i Aksa-Kudüs Yap-Boz’u Dağıtılmasına Vesile Olabilirsiniz. İrtibat: +90 (543) 776 30 83

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler