Barolardan Skandal Açıklama!

Terör örgütlerini görmezden geldiler...

Prof. Dr. Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanması sırasında yasa dışı örgüt mensupları yer almış ve çeşitli eylemler yapılmıştı. Olay sonrası soruşturma açan İçişleri Bakanlığı konu ile ilgili açıklama yapmıştı.  Sözcü İsmail Çataklı, Boğaziçi'ndeki eylemlerde gözaltına alınan 17 kişiden 15'inin öğrenci olmadığını, bazılarının terör örgütü MLKP ile irtibatının tespit edildiğini açıklanmıştı.
Açık ve net bir şekilde provakasyon yapıldığı belli olan ve terör örgütünün propagandasının yapıldığı eylemlere aralarında Kayseri Barosunun da olduğu bir kaç baro sahip çıktı. Terör örgütü mensuplarının korunmaya çalışıldığı açık olan metin büyük tepki aldı.
 
Adaletin savunucusu Barolar,
Provokasyonlar sonrasında gözaltına alınanlar arasında bulunan Ulaş Çelik'i görmezden geldi.
DHKP-C ve MLKP gibi yasa dışı terör örgütlerinin sözde marşlarını okuyup polise saldıranlar arasında olan Çelik'in sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımları her şeyi gözler önüne seriyor.
 
 
Türk polisine hakaret ve tehditlerin yer aldığı çelik paylaşımında, "Her bombalamadan sonra yaralıların üzerine gaz bombalarıyla saldıran itler geberince kahraman Türk polisi oluyor değil mi?" ve "Eğer ki hesabını soramıyorsak bir gidenimiz için bin tanesini götüremiyorsak bize de yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.
 
Baroların bu terör paylaşımını öğrenci protestosu gibi görmesi büyük tepki çekti.
 

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler