Atatürk'e Sahip Çıkmaktan Çok Etrafa Çamur Atıyorlar

Talas Belediyesi, Atatürk posteri üzerinden belediyeyi 'Taliban kafalı' olmakla suçlayan gazeteciye sert bir dille tepki gösterdi

Talas Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle belediye binasına asılan Atatürk posterinin rüzgar nedeniyle arka tarafa sarktığı ve bunu çekerek 'Atatürk'e sahip çıkmaktan çok belediyeye çamur atmaya çalışıldığı belirtilerek sert bir dille tepki gösterildi.
Talas Belediyesi'nden yapılan açıklamada 'mal bulmuş mağribi gibi' ifadeleri kullanılarak tepki gösterilerek şu ifadelerde bulunuldu:
"Her milli bayramda olduğu gibi gerek Belediye hizmet binamızda gerekse de diğer binalarımızda Atatürk Posteri, Türk Bayrağı ve Cumhurbaşkanımızın posteri takılmıştır. Rüzgarın azizliğinden kaynaklanan bir durumu mal bulmuş mağribi gibi sayfalarına taşıyanları şiddetle kınıyoruz. Kendi çektiği fotoğrafta bile Atatürk Posteri’nin rüzgardan arka tarafa sarkmış olduğu göründüğü halde bunu diline dolayanların Atatürk’e sahip çıkmaktan çok etrafa çamur sıçratma gayretinde olduğunu biliyoruz. Gazeteciyim ayaklarından her gün para dilenenlerin, istediğini alamayınca bu tür oyunlara başvurmalarına şaşırmıyoruz.
Atatürk Posteri, ilgili arkadaşlarımız tarafından düzeltilip yerine konmuştur ancak idrak sorunu yaşayanların bunu ahlak sorununa dönüştürmelerinin önüne geçmemiz asla mümkün olmayacaktır. Asıl Taliban kafalı zihniyet budur. Atatürk’e sığınarak içindeki çirkinliği dışa vuranları kamuoyunun takdirlerine sunuyoruz"

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler