Veysel Ekinci

AK PARTİ' ye AKP' li Büyüsü mü Yapıldı?

AK PARTİ'YE AKP'Lİ BÜYÜSÜ MÜ YAPILDI?

 Başta hemen belirtelim ki, ülkemize çağ atlatan Ak Parti'ye hasımane vuruşlar yaparak, iç ve dış muhaliflerin ve mahfillerin ekmeğine yağ sürmek amacında değiliz. Böyle bir davranış amacımızı ve ideallerimizi inkar etmek anlamına gelir.

   Sayın Erdoğan'ın kelle koltukta mücadelesi takdire şayandır. Milyonlarca insanın duasını ve desteğini almaktadır.

   Ayasofya'nın açılışından tutun da, başörtüsü, din dersi, İmam- Hatiplerdeki  katsayı haksızlığının kaldırılması, yargı, askeriye, emniyet, hiyerarşik sistemdeki düzenlemeler, dış politikadaki başarılar, savunma silahlarında yerli yapımın % 20 lerden % 70 lere çıkarılmasındaki  başarılar inkar edilemeyecek bir gerçektir.

   Ülke için yapılan her türlü devasa yatırım ve hizmetler, ekonomik ve sosyal sıçramalar belirgin bir şekilde ortadadır.

  Ne yazık ki, Ak Parti içerisinde, davadan yoksun, ikbal, makam, mevki ya da farklı amaçlar için bulunanların varlığı, genelde bir rahatsızlık oluşturmaktadır.

  Geçmişte kimi bakanların isnat edilen suçlardan dolayı tam yargılanmadığı, hukuk ve kamunun vicdanında aklanmamış olduğu gerçeği Ak Parti'ye büyük zararlar vermiştir.

     Hele hele bir "İstanbul Sözleşmesi" var ki akıllara ziyan, insana saç- baş yoldurtuyor. Bu sözleşme hakkında söylenecek çok şey var ama şimdilik fazla detaya girmek istemiyoruz.

  Bu konuda Sayın Erdoğan'a eksik bilgi verildiği, ya da bizzat farkına varamadığı kanısındayız. Belki de akıl durması, basiret bağlanması olmuştur.

  Dikkatlice bakan, vasat bilgide bir vatandaş bile açıkça anlıyor bu anlaşmanın ne dediğini.

  Üçüncü maddede altı kere cinsiyet kelimesi tekrarlanıyor. Yine dördüncü maddenin üçüncü fıkrasında arka arkaya dört kere cinsiyet kelimesi tekrar edilmiştir. Yazım kuralları yönünden son derece bozuk olan bu maddelerin kafa karıştırıcı amaç taşıdığı kesindir.

  Üçüncü maddede " birlikte" yaşayanlar deyimi de sıraya dahil edilmiş. Ne demek oluyor bu? Açıkça anladığım; lezbiyenlere ve erkek birlikteliğine kapı aralamaktır.

   Dördüncü maddenin üçüncü fıkrasında,  ayrı ayrı ayrı cinsel yönelim, toplumsal cinsel yönelim özellikle vurgulanmıştır.

  Bir cümle içerisinde iki-üç kelimede " cinsiyet ayrımı yapılamaz" denilse tüm maksat anlaşılmış olurdu.

 Suçlu olan çok konuşur, laf kalabalığı yapar, dikkatleri dağıtmaya çalışır. Burada da aynı kurnazlık yapılmıştır.

   Ak Parti'nin içerisinde, parti'nin ruhuyla bağdaşmayan, zıt olan bir kesimin varlığı, herkes tarafından inanılan bir gerçektir.

  Komplekse kapılan, kimi ezik, başkalarına şirin görünme derdinde olan bu kesimin kimi  şuur zafiyeti içerisinde olan eli ballı, parmakları sigaralı, dekolte giyimli, makyaj ve lüks araba tutkunlarının davranış serüvenleri de , temel zihniyetle asla bağdaşmamaktadır.

   Bir yandan kompleksli olanlar, diğer yandan farklı hedefleri olanların seslerini daha yüksek çıkarmaları bu davaya zarar vermektedir.

    O kadar kompleks ki, eşler arasındaki anlaşmazlıklar da kadın yüzde yüz haksız olsa bile, direkt erkeği suçlu ilan etmek sıradan bir davranıştır.

  Ak Parti zihniyetinin dışında bir bayana, bir saldırı olduğunda yeri- göğü inleten, özellikle bayan örgütleri, mütedeyyin bir bayana yapılan saldırı ve haksızlık karşısında sus- pus oluyorlar.

   Milletin özlemi,  hasreti, rüyası olan bu Parti ve Liderine destek vermeyenler, yapıcı ikaz ve uyarılarda bulunmayanlar, padişahım çok yaşa diyenler, köstek olanlar bu millete ve ülkeye kalıcı zararlar veriyorlardır. Aman dikkat!

   Dost gerçekleri söyler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Yazarın Diğer Makaleleri