AK Parti Yahyalı ve Develi İlçesini Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı 2023 Hedefi İçin Sahada

Cumhur İttifakı 2023 Hedefi İçin Sahada

2023 yılında yapılacak olan seçimler için partiler çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarını sürdüren partilerden AK Parti ve MHP ilçe ziyaretlerine ağırlık verdi.

MHP 3 günde 16 ilçe ziyareti yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Ardından 27 Kasım tarihinde İl İl Anadolu programları kahsamında STK temsilcileri ile bir araya gelerek sıkıntılarını dinlemişti.

Cumhur İttifakı'nın diğer ortağı AK Parti de sahada adım adım dolaşmaya devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve yönetimi ilk olarak Yahyalı ilçesini ziyaret etti. Çopuroğlu burada teşkilat mensupları ile bir araya geldi ve istişarelerde bulundu. Çopuroğlu ziyareti, '2023 hedefimiz için çalışmalara devam ediyoruz' mesajı ile paylaştı.

Çopuroğlu, beraberindeki heyet ile ikinci ziyaretini Develi ilçesine gerçekleştirdi. "Şehrimizin incisi Erciyes’imizin eteğindeki ilçemiz Develi’deyiz. Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar ile birlikte İlçe Başkanımız Osman Turan ve Yönetim Kurulu üyelerimizle bir araya geldiğimiz toplantımızda 2023 hedeflerimizi konuştuk" diyen Çopuroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti'nin yapmış olduğu ilçe ziyaretleri seçim yaklaştıkça daha da hareketleneceğe benziyor

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler