AK Parti vekili Nergis Türkiye ihya oldu

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis geçtiğimiz günlerde, "Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak, araba almak kolay” sözleri nedeniyle tepkileri üzerine çekmişti.

AK Parti VEKİLİ: "HODRİ MEYDAN DİYORUM"

AK Partili vekil yaptığı yeni açıklamada sözlerinin arkasında olduğunu belirterek, "Hodri meydan diyorum. Ben bundan çekinmiyorum. Araba almanın, ev almanın artık çok kolaylaştığını, 20 yılla kıyaslandığında Türkiye’nin güçlendiğini tabi ki anlatacağız” dedi.

Sözcü’den Müslüm Evci’nin haberine göre, Kayseri’de katıldığı bir televizyon programında tepki toplayan sözlerine ilişkin açıklama yapan AKP’li Nergis, kendini savundu.

“TÜRKİYE’NİN YAŞAM KOŞULLARI GELİŞTİ”

Konuşmasında 20 yıl öncesi ile bugünü kıyasladığını ve artık Türkiye’de ev ve araba almanın kolaylaştığını yineleyen Nergis şunları söyledi:

“Ben o yayında 20 yıl öncesini ve bugünü kıyasladım. Türkiye gerçekten her anlamda ihya oldu, güzelleşti. Yeşil alanlar çoğaldı, daha yaşanabilir, daha güzel şehirler var altyapı ve üstyapı noktasında. Bunlara değindim. 20 yıl öncesi kıyaslandığında ev sahibi olmak, araba sahibi olmak kolaylaştı. Bakıyorsunuz insanların yaşam koşulları değişti. Türkiye 20 yıl öncesinin Türkiye’si değil, çok daha farklı bir ülke. Türkiye’nin yaşam koşulları gelişti ve değişti”

“HODRİ MEYDAN DİYORUM”

Medyayı suçlayan ve sözlerinin çarpıtıldığını ifade eden Nergis, Türkiye’nin geliştiğini anlatmanın bir görevi olduğunu belirten Nergis açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“AK Parti Milletvekiliyim ve AK Parti kurulduğu günden bugüne içindeyim. Yaş itibariyle de Türkiye’nin nereden nereye geldiğinin çok iyi gözlemliyorum. Bizim iktidarın yaptıklarını geçmişle kıyaslamak yapmamız gereken bir şey. İnsanlar günlük sıkıntılarına dalıyorlar ve geçmişte ne olduğunu unutuyorlar. Gençler de bunun farkında değiller. Bunları anlatmak lazım. Karşı taraf, muhalefet çok yıkıcı politika izliyor, gerçekleri çarpıtıyor."

Diğer Haberler

1 Yorum

Ali DOĞAN

Ali DOĞAN

21 Nisan 2021
Evet gelişti, yandaşın yaşam koşulları değişirken, halkın da yaşam koşulları değişti. Hodri Meydan mı? diyorsunuz gelin hep birlikte mensubu bulunduğunuz parti ile birlikte alım gücü yükselenleri ve düşenleri araştıralım ve yayınlayalım. Bakalım siz dahil mal varlığında Allah kime ya kulum demiş, hep birlikte görelim. Hodri Meydan hadi.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler