15 Temmuz Konulu Konferans Kayseri Kapalı Ceza Evinde yapıldı

15 Temmuz Konulu Konferans Kayseri Kapalı Ceza Evinde yapıldı

15 Temmuz Konulu Konferans Kayseri Kapalı Ceza  Evinde yapıldı.
Kayseri Kapacı Cezaevinde verilen 155 Temmuz konferansında dünyada ve Türkiye'de gerçekleştirilen darbelerle ilgili olarak bilgiler verildi. Özellikle 1950 yılı ve sonrasında dünyada yaklaşık 500 darbe ve darbe girişimi olduğunun ifade edildiği konferansta darbe girişimlerinin 250'ye yakınının Afrikada doğal zenginlikleri ve maden yataklarının çok olduğu Gana ve Kenya gibi ülkelerde yaşandığına dikkat çekildi.
Türkiye'de 1960,1980, 1997  28 Şubat, 2007 e  muhtıra, 2013 gezi olayları ve 2016 15 Temmuz darbe girşimleri hatırlatılarak, Arap baharı adıyla Afrika'da başlayan sözde demokrasi hareketleriyle Libya Cezayir Tunus Mısır ve Suriye'de dış kaynaklı isyanların olduğunun altı çizildi.
Türkiye'de de bu olayların gezi hareketi ile denendiği ancak miletimizin destek vermemesinden dolayı gezi olaylarının başarız kaldığı en son 15 Temmuz'da ülkemizde denenen darbe girişi ile Türkiyede siyasete ve hükümete dizayn verme hedefinin dış güçlerce hedeflendiği ancak kahraman milletimizin buna müsaade etmediği anlatıldı.
Fetönün, ABD ve dış destekli bir terör örgütü olmasının tesadüf olmadığı uzun yıllar sinsi bir çalışma içinde olduğu kaydedildi.

Diğer Haberler

1 Yorum

Cafer

Cafer

18 Temmuz 2023
Gerçekte çok ihtiyaç var. Toplumun her kademesi herkes bu şuurda olmalı.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler