120 öğrenci ile yaz okulu coşkusu başladı

ERKAM Gençlik Merkezi Yaz Okulu Sorumlusu Ahmet Avanlıer, 120 öğrencinin katılımı ile yaz okuluna start verdiklerini söyledi.

ERKAM Gençlik Merkezi Yaz Okulu Sorumlusu Ahmet Avanlıer, 120 öğrencinin katılımı ile yaz okuluna start verdiklerini söyledi.
Avanlıer, "Peygamber Efendimiz (sav)'in 'sizin en hayırlınız Kuran'ı öğrenen ve öğretenlerinizdir' sözünü kendimize şiar edinerek bu sene Erkam Eğitim olarak yaz okulumuzu Erkam Gençlik Merkezimizde 120 öğrencimizin katılımı ile başlattık" dedi.
  20 Senelik Yaz Okulu tecrübemizi bu sene de sevgili öğrencilerimize aktarmak amacıyla deneyimli öğrermen kadromuzla Yaz Okukumuza başlamanınheyecanını tüm kadromuzlayaşıyoruz" ifadesinde bulunan Avanlıer, "Yaz Okulumuzda öğleden önceleri Kuran'ı Kerim Eğitimi, SİYER ve Değerler Eğitimi, öğleden sonraları da Halı Saha, At Biniciliği, Buz Pateni, Lazer Game, Ok Atma, Robotik Kodlama, Kültür Gezisi etkinlikleri ile dolu dolu bir Yaz Kursu planladık" diyerek yaz okulu etkinlikleri hakkında bilgiler verdi.
  Bu yıl Kudüs farkındalığı oluşturmak için sınıf isimlerini Hz.Ömer, Selahaddin Eyyübi, Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman, 2.Abdulhamid Han ve Nuri Pakdil Sınıfları şeklinde belirlediklerini açıklayan Avanlıer, "Arıca kursumuz içerisinde çocuklarımıza Kudüs Semineri ve sürpriz hediyeler vereceğiz. Nitekikli bir Gençlik için emek veren Diyanet Yaz kurslarına ve diğer STK'larda başlayan Ya Kur'an kurslarına başarılar, hayırlı bereketli kurslar temenni ediyoruz. Erkam Eğitim olarak bu değerli davanın deneyimli bir parçası olmanın gururunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler