1 Milyonuncu Üretildi!

Talas Şehit Resul Erdal Aydemir Halk Eğitim Merkezi'nin özveri ile çalıştığı ve imece usulü ile geniş katılımcı kitlesi ile ürettiği maskeler ile 1 milyondan fazla üretimini sağlayıp sürece destek olmaya devam ediyor...

Talas Şehit Resul Erdal Aydemir Halk Eğitim Merkezi'nin özveri ile çalıştığı ve imece usulü ile geniş katılımcı kitlesi ile ürettiği maskeler ile 1 milyondan fazla üretimini sağlayıp sürece destek olmaya devam ediyor.

Kurumdan yapılan açıklama da; "Dünyamız ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgınının başladığı ilk günlerden itibaren Talas Şehit Resul Erdal Aydemir Halk Eğitimi Merkezi olarak idareci, öğretmen,ustaöğretici ve kursiyerlerimizin gayretleri Kayseri Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Talas Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Talas Belediyesi, Kayseri Türkiye İş Kurumunun katkı ve destekleriyle toplamda açılan 11 kursta 162 kursiyerimizin katkılarıyla üretilen maske sayısında 1.000.000 adeti geçmiş bulunuyoruz. Bu süreç içerisinde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü olmak üzere bütün sıralı amirlerimize, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, okul idaremize, öğretmenlerimiz, usta öğreticilerimiz ve kursiyerlerimize Talas Şehit Resul Erdal Aydemir Halk Eğitimi Merkezi olarak teşekkür ediyoruz. Ülkemiz için pandeminin ilk başladığı günden itibaren günlük 20.000 kapasitemiz ile heyecan, azim ve gayretle üretmeye devam ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Etiketler : ,,

Diğer Haberler

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler