VEYSEL EKİNCİ

Her İşinizi Erteleyin, Durum Acil!

Siyaset, tarihin hiç bir devrinde bu günkü kadar çok sivrilmemişti; keskinleşmemiş, gerilmemiş,  zehirlenmemişti.
Çok kritik, tehlikeli, diken üstünde  bir hal almamıştı.
Öyle ya, dünyanın diken üzerinde olduğu, savaşların kritik eşikler üzerinde siper aldığı bir dönemde, ülkemde ilginç olaylar sahnede; oyuncular tarafından çok iyi oynanıyor.
Seyircilerin, bu oyunları izlemek için bilete hücum ettikleri ve salonları da doldurdukları bir gerçektir.

Pandemi, Rusya- Batı savaşı derken, büyüyen, güçlenen, teknolojiyi yakalayan, geniş bir hintrerlanda sahip bir ülke olan Türkiye; irili ufaklı, dost düşman tüm ülkelerin, kuruluşların,  çekim merkezi olmuş; hemen hepsi düşmanlığı şimdilik bırakarak yaklaşmış, barış dekorasyonları  yayınlamışlardır.

Güçlü Arap ülkelerinden, kadim düşman Ermenistan'a;  Dayısı ABD'den, şımarık çocuk İsrail'e; Her yerde karşımıza çıkan Rusya'dan,  tek meded kapısı ülkemizi gören Ukrayna'ya; Afrika ülkelerinden Avrupa ülkelerine; Balkanlar'a kadar hemen her devletin yönünü çevirdiği, gözünün içine baktığı, işaretini dikkatle izlediği bir Ülke...

Korkudan ölüp ölüp dirilen, Türk korkusu ile yatıp kalkan, bu yüzden her bir toprağını, her bir metreküp suyunu savunma silahları ile dolduran Yunanistan, Güney  Kıbrıs...

İnlerine, içlerine kadar girilen, operasyonlar yapılan, dileğimiz ve beklentimiz; Musul- Kerkük' ün alınması yönünde hedefin olduğu Irak harekatları, Suriye'nin içindeki büyük operasyonlar...

Silahlarıyla  bölgedeki  savaşların seyrini değiştiren bir ülke...

En ileri yüksek seviyede teknolojiyi ve savunma sanayini yakalamış, uzaya uydular gönderen bir ülke...

Bileğini bükemedikleri, çelmelerle oyunlarla tökezletemedikleri, yükselişini durduramadıkları bir millete mecburen el uzatmaya çalışan onca devlet...

Buna karşılık; sevinmesi, gurur duyması, heyecanlanması, destek olması gereken, aynı zamanda kaymağını yiyen içteki  kimi hainler, işbirlikçiler, kıskançlar, budalaların yaptıkları hareketler inanılır gibi değil; insanı kahreden müptezelliklerdir, yemek yediği kaba pisleyecek kadar iğrenç davranışlardır.

En büyük sıkıntı ; tehlike boyutuna gelmiş, alarm zilleri çalan iç gerilimlerden kaynaklıdır.
Bu gerilimin sebebi; çok değişik kesimlerin birbirine benzer davranış sergilemeleridir.
Bir kısmı kasıtlı, diğer bir kısmı budalaca, aptalca tavır koyanlardan kaynaklıdır.
Dünyanın dikkatleri üzerine çevirdiği bir devletin her alandaki yükselişi  yerli vampirlerce karalanıp  üzeri örtülmeye çalışılırken; soğan, patates için karşıt cephe ile ittifak içine giren zavallı güruhun sergiledikleri tutum da hayretle izlenmektedir.

Buna bir de, gerek Ak Parti içerisinden, gerekse Ak Partili gibi görünen kimi  oyuncuların iğrenç oyunlarını da dahil etmek gerekir ki, en tehlikeli, en vahimi, en negatif etkili olanı da bu saldırılardır.
Erkekçe, mertçe Tayyip Erdoğan'a karşı söz söyleyemiyorlar, biliyorlar ki bu milletin çoğu Liderin arkasındadır. Bu hassasiyeti bildikleri için etrafına, kenarına, kıyısına saldırarak; asıl hedeflerinin bağcıyı dövmek olduğunu gizlemeye çalışıyorlar.
En tehlikeli, acımasız, zehirli oklar bu kesimden geliyor ve de tesirli oluyor ne yazık ki!
Ey bu ülkenin samimi evlatları! Oyunu görün! Baltalar bir bir topraktan çıkıyor, bileyleniyor, gerilim yüksek, çiviler paslı...

Köprünün ortasındayız, az kaldı , yıkılmasına müsaade etmeyin! Eğer bu köprü yıkılırsa hep birlikte batar, boğuluruz.
Dünyanın gördüğü gerçekleri görün, silin beyninizdeki paslı perdeyi! Bir patates uğruna geleceğimizi heba etmeyin!
Seçime kadar çok dikkatli, uyanık olun!  Zira bu seçimde Sayın Erdoğan'ı indirmek, bunca yaptıklarından dolayı cezalandırmak istiyorlar.
 Son kozlar kullanılıyor, tarihin hiç bir döneminde olmadığı kadar oklar sivri ve zehirli, gerilim bu kadar yüksek...

Siyaset yapmanın dışında her türlü hile sahneye kondu. Özellikle Suriyeliler üzerinden vurmaya başladılar.
Dayanılmaz acı verecek seçim yenilgisini ve Erdoğan'ın seçilmesi karşısında öldürücü hezimeti bir kez daha tatmak istemiyorlar.
Gelişim sürecini yakalamak, düzlüğe çıkabilmek için, bir dönem daha Tayyip Beye, yiğit, Mücahit Müslüman Türk evladına ihtiyaç vardır.
Destek olalım, hem de ölümüne! Bu bir vatan, bayrak, beka savaşıdır; aman dikkat, ne olur biraz daha gayret ve uyanıklık...

 Kısır çekişmeleri bırakın, gerekirse et yemeyi erteleyin, bağımsızlığın tadını almak için savaşın. Önceliklerinizi erteleyin!  Bilmeyenlere ikna ve uyarı yolunu deneyin!
 Zira durum kritik ve Acil modundayız.

 

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Yazarın Diğer Makaleleri